dilluns, 18 de febrer del 2013

LA SETMANA SANTA OFERIRÀ PER PRIMER COP, VISITES GUIADES PER CONÈIXER LA HISTÒRIA DELS MISTERIS


Exposició de Passos a la Catedral 2012. Foto. Dani Pallejà
La Setmana Santa tarragonina oferirà enguany i per primera vegada visites guiades a turistes i gent interessada en conèixer la història dels misteris i confraries de la ciutat.

El projecte està impulsat per l’Agrupació d'Associacions de Setmana Santa i el Patronat Municipal de Turisme. Ho ha avançat el president de l’Agrupació, Joaquim Julià en una entrevista a Tarragona Ràdio.
El recorregut es farà per les tres Esglésies: Natzaret, Sant Miquel del Pla i Sant Llorenç on es guarden els passos de la Setmana Santa. Els visitants també passaran per la catedral que, aquest 2013, tornarà a obrir les portes per acollir aquells misteris que no disposen d'Església pròpia per ser exposats. L’absència de la carpa de la plaça Verdaguer per motius econòmics farà que alguns passos es tornin a allotjat a la Seu Metropolitana com l’any passat.
Julià ha explicat que els visitants, siguin turistes o autòctons, podran conèixer els detalls de cada Pas i de la Congregació a la qual pertany. La intenció és donar a conèixer l’esperit de la celebració tarragonina.
(Informació extreta de Tarragona Ràdio - www.tarragonaradio.cat)