dilluns, 4 de març del 2013

V TROBADA ESTATAL DE BANDES DE SETMANA SANTA

Banda de NP Jesús Nazareno de Logroño
Dissabte a la tarda va tenir lloc la V Trobada Estatal de Bandes de Setmana Santa que com cada any organitza el Gremi de Marejants. Tres bandes eren en principi les convidades: Els Exalumnos de la Salle de Benicarló, la Cofradía de  Jesús Nazareno de Logroño i els Timbals i Cornetes Tómbola d'Alacant, tot i que aquesta última va excusar la seva presència a última hora per problemes amb la logística de transport alhora de trasladar-se a Tarragona. 
La Banda d'Exalumnos de la Salle de Benicarló

Juntament amb Benicarló i Logronyo van actuar les tres formacions musicals del Gremi de Marejants: La Banda del Sant Sopar, la del Sant Enterrament i la de la seva Escola de Timbalers que van ser els que van donar inici a l'exhibició a la plaça de les Cols plena de gent malgrat que coincidia amb tot un clàssic del futbol: R. Madrid-Barça. 
Una bona exhibició, sincronització i diferents sons van fer que el public  recompensés les bandes amb grans ovacions. 
Amb aquesta Mostra de Sons, Tarragona comença ja a fer olor a Setmana Santa, l'ambient ja es va preparant, els passos i les bandes de les confraries ja escalfen motors i tots els actes comencen ja a precipitar-se.