dimecres, 9 d’octubre del 2013

PASSIO. ELS PASSOS DE LA SETMANA SANTA TARRAGONINA

Cartell de la Mostra de Passos
Coincidint amb les ‘Beatificacions dels Màrtirs del segle XX a Espanya’, que es celebrarà aquest proper cap de setmana a les instal·lacions del Complex Educatiu de Tarragona, s’ha organitzat la exposició “PASSIO. ELS PASSOS DE LA SETMANA SANTA TARRAGONINA”.
Aquesta és una mostra, organitzada per l’Agrupació d’Associacions de la Setmana Santa de Tarragona, amb el suport del Port de Tarragona i l’Arquebisbat, en que es donarà a conèixer de manera didàctica els passos de les diferents confraries de la ciutat i la Setmana Santa mateixa, els orígens moderns de la qual se situen a mitjan segle XVI.
L’Exposició serà una gran oportunitat de veure la major part dels misteris de les confraries, les vestes i altres complements de la nostra Setmana Santa en un mateix recinte. Només es trobaran a faltar els tres passos que pertanyen a la Reial Germandat de Jesús Natzarè que fins el moment, han decidit no participar-hi. 

La inauguració tindrà lloc demà dijous a partir de les 20 hores al Refugi número 1 del Moll de Costa de Tarragona i estarà oberta fins el 20 d’octubre.