divendres, 24 d’octubre del 2014

TORTOSA ORGANITZA EL SETÈ CONGRÉS DE CONFRARIES DE SETMANA SANTA DE CATALUNYA


Cinta Fontanet Ramírez, Presidenta de l’Agrupació de Confraries de Setmana Santa de Tortosa
Cinta Carles Xaubet, Coordinadora del Congrés

Benvolguts/des confrares,

L’Agrupació de Confraries de Setmana Santa de Tortosa és l’organitzadora del VIIè Congrés Català de Congregacions, Confraries i Germandats de Setmana Santa, que tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 de febrer de 2015.

És per a nosaltres un repte haver agafat el relleu de les ciutats que ens han precedit, en primer lloc, a Tarragona i després, a Girona, a Barcelona, a Reus, a Mataró i, finalment, a Perpinyà. Ho fem amb molta il·lusió i ganes de donar a conèixer la Setmana Santa tortosina.

És un bon moment per conèixer-nos millor i apropar-nos més a les celebracions de les Confraries de Catalunya, compartint amb les germanes i germans en la fe les nostres particulars vivències. És per això que us convoquem, amb el lema "Camí de Passió, petjades de fe, de tradició i d’art".

Us convidem a participar-hi decididament, donant-vos agraint-vos d’antuvi la difusió de la informació que us agrairíem que féssiu a totes les persones interessades, especialment de la vostra Confraria i d’altres Confraries que conegueu.

Esperant comptar amb la vostra companyia, rebeu una cordial salutació.

Més informació a www.setmanasantatortosa.cat