divendres, 7 de novembre del 2014

2011-2014. TERCER ANIVERSARI DE ‘SETMANA SANTA TGN’

Si el passat 2 d’agost celebràvem els primers 1.000 dies del blog, avui farem el propi amb la celebració d’un nou aniversari. I es que aquest blog compleix avui 3 anys.

No voldria repetir les mateixes frases que ja a l’agost vaig expressar en l’article dels 1.000 dies, no obstant, no m’estaré de donar les gràcies a tots i cadascú de vosaltres, als que seguiu aquesta pàgina directament i als que ho feu a través de les xarxes socials; Als que encara ens seguiu des del primer dia i als que us heu anat afegint al llarg d’aquests 1.095 dies d’existència. A tots i totes MOLTES GRÀCIES!!

Fent un petit anàlisi, tal com he fet anteriorment amb el primer i segon aniversari, puc constatar el considerable augment de visites. Des del primer dia i fins a la data d’avui aquest blog ha estat visualitzat 57.462 vegades, gairebé doblant el nombre de visualitzacions anuals. El primer any van ser 10.466, el segon 16.982 i aquest tercer 30.014.

Seguint en aquest apartat cal destacar la procedència dels que habitualment visiten la nostra pàgina. De les 57.462 visualitzacions rebudes en aquests tres anys 48.140 provenen de Catalunya i de la resta de comunitats espanyoles; Segueixen les visualitzacions provinents dels Estats Units amb 4.026 i Alemanya que ha augmentat considerablement -desbancant Rússia del tercer lloc de fa un any- amb 2.258 visualitzacions.

Pel que fa a les pàgines o apartats del blog més vistos hi destaquen els renovats ‘CONFRARIES’ i ‘PASSOS’ amb 1.475 i 1.429 visualitzacions, i l’apartat ‘VIDEOS’. Aquest últim ha estat visualitzat 1.305 vegades amb un total 9.644 reproduccions vistes a través de la mateixa pàgina i també directament del nostre Canal YouTube.


L’entrada més llegida aquest últim any ha estat la que es va publicar a l’octubre sobre la cessió de l’església de Sant Agustí per tal d’encabir-hi els passos i formar el futur museu de la Setmana Santa tarragonina, seguida per la que no hauríem volgut publicar mai com va ser la notícia del decés de José Manuel Núñez Dominguez, president d’honor de la Cofradía del Cristo del Buen Amor.  


No us vull marejar amb més números i estadístiques, i si que voldria per  finalitzar, donar també les gràcies a tots els col·laboradors ‘setmanasanters’ del blog que de manera voluntària i decidida aporten els seus escrits d’opinió. Opinions personals que fan més plural el blog i que diversifiquen la manera de veure i entendre la nostra Setmana Santa.

Com heu pogut comprovar, la plantilla de col·laboradors és cada vegada més gran, doncs al nostre ja “opinador” de capçalera, Pascual Porcar, s’hi han afegit durant aquest any els Srs. Jordi Bertran, Francesc Gómez i Josep Ignasi Boada.

A tots ells també, MOLTES GRÀCIES!, i PER MOLTS ANYS ‘SETMANA SANTA TGN’.   

Daniel Pallejà Blay
Creador i administrador del Blog ‘Setmana Santa TGN’