dimecres, 5 de novembre del 2014

DISSABTE OBRE L'EXPOSICIÓ DEL II CONCURS DE FOTOGRAFIA JOVE DE SETMANA SANTA “BANDA ORACIÓ A L’HORT”

Aquest dissabte i diumenge (8 i 9 de novembre) tindrà lloc al local social de l’Associació La Salle situat al carrer Mendez Núñez l’exposició, votació i proclamació del guanyador del concurs fotogràfic sobre la Setmana Santa de Tarragona organitzat per segon any consecutiu per la Banda de l’Oració a l’Hort de la Salle.

L’edat per participar al concurs estava compresa entre els 16 i 35 anys, i es podien enviar fins a un total de 5 fotografies relacionades en la Setmana Santa tarragonina, en qualsevol de les seves vessants, siguin artístiques, d’assaigs, processons, viacrucis, misteris o elements patrimonials.
Passada la data de termini de presentació de fotografies (26 d’octubre), els membres de l’organització del concurs han confirmat al nostre blog la recepció de 31 fotografies corresponents a vuit joves tarragonins que entraran al concurs i exposició convocat per aquest cap de setmana.

La mecànica per triar al guanyador és la mateixa que la de l’any passat: Durant els dos dies d’exposició, els que la visitin triaran mitjançant un sistema de punts, la foto guanyadora. 
El dissabte la mostra restarà oberta de 10h a 13h, i per la tarda de 16.30h a 19.30h.
El diumenge s’obrirà en el mateix horari matinal que dissabte fins a les 13.30h, hora en que es proclamarà i tindrà lloc l’entrega del premi pel guanyador. El premi consistirà en dues entrades pel parc temàtic Port Aventura.

Des de “Setmana Santa TGN” us encoratgem a visitar l’exposició i a participar en la tria de la foto guanyadora d’aquest certamen.