divendres, 27 de febrer del 2015

‘VELLUT I ESPINES’ I ‘MEMÒRIES’

Continuant amb un dels objectius d’aquest blog, com és recuperar els vídeos històrics que les confraries, congregacions, germandats i gremis de la Setmana Santa de Tarragona han editat al llarg dels anys 90, en aquesta ocasió us presentem dos films que pertanyen a la Germandat del Sant Ecce-Homo.


VELLUT I ESPINES va ser editat l’any 1994 en ocasió de la commemoració dels 125 anys d’història de la Germandat del Sant Ecce-Homo. Aquest film ens presenta la història de la germandat des dels seus inicis fins l’any 1994, any en que es va substituir l’antic pas del Pare Vera cisellat el 1959, per l’actual d’Emili Solé i Carcolé.


MEMÒRIES editat l’any 1996, tracta d’un anònim confrare de la Germandat del Sant Ecce-Homo que relata les seves vivències a redós de la Germandat des que era un infant.
Ambdós films van ser realitzats per diversos confrares de la Germandat, entre els quals es troba Francesc Gómez, col·laborador d’aquest blog qui gentilment ens els ha cedit per ser publicats a la pàgina de vídeos i al nostre Canal YouTube, lloc on a partir d’avui també els podeu visualitzar.