dimecres, 25 de març del 2015

LA MISERICÒRDIA CENTRA L’OPUSCLE DE LA GERMANDAT DE JESÚS NATZARÈ

L’arquebisbe va presentar-lo, ahir, coincidint amb l’entrada de les cornetes a la Banda Infantil

La Reial Germandat de Jesús Natzarè va presentar, ahir al vespre, el seu opuscle. Per primera vegada, l’arquebisbe Jaume Pujol va ser l’encarregat de liderar aquesta trobada. Així, va destacar la necessitat d’impulsar la «misericòrdia» entre totes les persones. «Després de deu anys he acceptat presentar l’opuscle i vull recordar que, avui en dia, els cristians conserven el nom de natzarens, denominació que rebien per la persecució», va manifestar.

Joaquim Julià, Josep Ribot, Josep Poblet, Jaume Pujol, Eulàlia Beà i Joan Aregio. Foto: Cristina Aguilar/Diari Més
La presidenta de la Germandat, Eulàlia Veà, va destacar que «avui és un dia molt important perquè celebrem els 75 anys que Martí Marías ens va donar la figura del Sant Crist que es troba a l’església de Sant Francesc». A la vegada, va detallar que una de les novetats d’enguany és la introducció de les cornetes a la Banda Infantil. Així, abans de la presentació del programa de Setmana Santa, els assistents a l’església de Sant Miquel del Pla van poder gaudir del primer concert de la banda juvenil al ritme de timbals i cornetes. A més, el Cor d’Aspirants van interpretar les cançons Que boig el món i Rosó, pel teu amor.
D’aquesta manera, Veà va assegurar que «hi ha un relleu total del volum de socis, som al voltant de 1.100». En la presentació també hi va assistir el president de la Diputació, Josep Poblet; el president de l’Agrupació d’Associacions de la Setmana Santa, Joaquim Julià; el secretari d’ocupació, Joan Aregio; i el consiliari Josep Ribot. 
Aquest dijous, l’Associació La Salle presentarà el seu programa a les vuit del vespre.

Anna Fortuny - Publicat a Més Tarragona, dimecres 25 de març de 2015

VÍDEO DE  TAC12