dimecres, 4 de març del 2015

PABLO MUÑOZ PRESENTA L’OPUSCLE DE LA CONGREGACIÓ DEL DESCENDIMENT DE LA CREU

Portada Opuscle 2015
El Col·legi d’Advocats i Farmacèutics de Tarragona va acollir la presentació de l’opuscle de la Congregació del Venerat Cos de Jesucrist en el Descendiment de la Creu, ahir al vespre. L’acte va ser presentat pel director del Col·legi Sant Pau Apòstol, Pablo Muñoz, qui va destacar la necessitat de «reflexionar sobre la pròpia existència». Així, va centrar el seu discurs en el fet d’introduir el concepte de les intel·ligències múltiples –teoria de Howard Gardner– i fer una crida a la joventut per tal «d’aturar-nos i pensar en el que estem fent. La societat i el model actual ens empeny a exterioritzar contínuament, però no a interioritzar i pensar qui volem ser, enlloc de què volem ser».


La presidenta de la congregació, Maria Victòria Arbeloa, va celebrar que, després de seixanta anys resguardant el misteri a l’església de Natzaret, «enguany ja podem reunir-nos a Sant Agustí i gaudir d’aquest museu de la Setmana Santa». També va explicar que, enguany, han millorat la direcció del pas, el qual té un gran pes i necessita de rodes per desplaçar-lo. «Mirem per garantir la seguretat del transport del pas», va afegir. L’acte també va comptar amb la presència del rector de la parròquia i consiliari del Descendiment de la Creu, Joan Anton Sedó; el president de l’Agrupació d’Associacions de la Setmana Santa, Joaquim Julià; i l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros.

Joaquim Julià, Josep Fèlix Ballesteros, Maria Victòria Arbeola, Pablo Muñoz i Joan Anton Sedó. Foto: Cristina Aguilar, Diari Més Tarragona 
VÍDEO TAC12 

Article escrit per Anna Fortuny i publicat a Més Tarragona, dimecres 4 de març de 2015