dilluns, 7 de març del 2016

CAP DE SETMANA D'OPUSCLES I TROBADES DE BANDES

Portada Opuscle
Aquest cap de setmana ha estat intens per les confraries de la nostra ciutat, fet que demostra que la Setmana Santa és cada vegada més a prop.

El passat divendres va ser el torn de la presentació de l'opuscle de l'Associació del Pas de la Presa de Jesús-Confraria de Pescadors. En un acte realitzat a la Llotja de Peix del barri mariner d'El Serrallo, la Sra. Montse Adàn, directora de Comunicació i Relacions Institucionals de l'Autoritat Portuària de Tarragona  va ser l'encarregada de presentar l'opuscle.

Presentació Opuscle del Pas Presa de Jesús. Foto: Confraria de Pescadors

Portada Opuscle
Dissabte va ser el torn del Gremi de Marejants. L'església parroquial de Sant Pere del Serrallo, acollí la presentació de l'opuscle a càrrec del jove advocat tarragoní Anton Vives Tous. 

Un vídeo realitzat per un membre del Gremi en homenatge al 20è aniversari dels Armats i una actuació musical a càrrec del confrare Agustí Mallol, complementaren l'acte que comptà amb una nombrosa assistència de públic.

Presentació opuscle del Gremi de Marejants. Foto: Teresa Fortuny Pons
Aquest mateix dissabte, coincidí que varies bandes de les nostres confraries van participar en dues trobades, Osca i Calatayud.

Cartell Encuentro Osca
A Osca es va celebrar el XI Encuentro de Bandas "Sonidos de la Semana Santa", amb una gran participació de bandes arribades d'arreu de l'estat espanyol.

La Banda del Pas de la Flagel·lació, que ja fa quatre anys que assisteix en aquesta trobada va ser acompanyada per la Banda del Sant Sopar del Gremi de Marejants, de la Banda de l'Oració a l'Hort de l'Associació La Salle i de la Banda de la Associació de la Presa de Jesús-Confraria de Pescadors.  


La Banda del Pas de la Flagel·lació
La Banda de l'Oració a l'Hort. Foto: Banda
Banda del Sant Sopar. Foto: Dani Querol

Banda de la Presa de Jesús. Foto: Jaume Garcia Sanchis

Per un altra banda, la Banda del Sant Enterrament del Gremi de Marejants va participar a la 'XXIII Exaltación del Tambor y el Bombo" a Calatayud.

Cartell Exaltación, Calatayud
Banda del Sant Enterrament. Foto: Francesc Recasens Bisbal

Ahir diumenge va ser el torn per la Banda del Pas de la Mare de Déu de la Soledat que va participar al Via Crucis i Processó del Sant Crist de Gràcia de La Granadella.

Cartell de La Granadella


Un moment de la Processó de La Granadella. Foto: Manel Garcia

La Banda del Pas de la Soledat. Foto: Manel Garcia