dijous, 10 de març del 2016

REPSOL APORTARÀ 15.000 EUROS A LA SETMANA SANTA DE TARRAGONA


Han renovat el conveni amb l'Agrupació d’Associacions de Setmana Santa

El president de l'Agrupació i de Repsol durant la signatura del conveni
Repsol i l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa de Tarragona van renovar el conveni de col·laboració, que els vincula des de fa més de deu anys, i que contempla una aportació econòmica de 15.000 euros.
Aquesta aliança s’emmarca dins dels objectius de Repsol a Tarragona, consistents en el compromís amb la ciutat i els seus entorns més propers.
Aquest conveni inclou totes les activitats que l’Agrupació, presidida per Joaquim Julià Penedès, realitza amb motiu de la Setmana Santa de Tarragona 2016. L’acte de signatura es va realitzar ahir a l’Església de Sant Agustí, i el van signar el president de l’Agrupació i el responsable de Comunicació i Relaciones Externes de Repsol a Tarragona, Josep Bertran. Com cada any la companyia, més enllà del conveni amb l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa de Tarragona, col·labora en diverses iniciatives.

Amplien horaris d’obertura per millorar l’oferta de turisme religiós
Les cinc esglésies tarragonines que apleguen passos de Setmana Santa ampliaran el seu horari d’obertura al públic per conformar una oferta atractiva dins la ruta de turisme religiós de la ciutat. El president de l’Agrupació d’Associacions de la Setmana Santa, Joaquim Julià, ha afirmat que, després de la celebració d’enguany, es reforçarà l’obertura en horari de tarda, especialment els divendres, i també durant els caps de setmana. Preci· sament, aquest mes de març s’ha instal·lat la senyalització exterior amb codis QR a l’exterior dels temples i la setmana vinent s’habilitaran panells informatius a l’interior. L’església de Sant Agustí es manté com l’epicentre dels espais de Setmana Santa, amb una exposició permanent de deu passos i una de ciris pasquals restaurats que és única a l’Estat. Julià ha afegit la intenció de formar part de la ruta de turisme religiós de Tarragona. Després de Setmana Santa, els cinc temples ampliaran el seu horari d’obertura, que es veurà reforçat sobretot els divendres i els caps de setmana.