divendres, 20 de gener del 2017

8è CONGRÈS DE CONFRARIES DE SETMANA SANTA DE CATALUNYA A VALLS


Benvolguts/des confrares,

L’Agrupació de Confraries i Germandats Setmana Santa a Valls és l’organitzadora del 8è Congrés Català de Congregacions, Confraries i Germandats de Setmana Santa, que tindrà lloc els dies 17, 18 i 19 de febrer de 2017.

És per a nosaltres un repte haver agafat el relleu de les grans ciutats que ens han precedit, com han estat Tarragona,Girona, Barcelona, Reus, Mataró, Perpinyà i Tortosa. Ho fem amb molta il·lusió i amb moltes ganes, pensant que és un bon moment per conèixer-nos millor, compartint tots plegats la fe de les nostres vivències.
Davant les preguntes i inquietuds que els actuals temps ens deparen, aquestes jornades de confraternitat a l’entorn de les celebracions de Setmana Santa, ens han de permetre poder reflexionar de cara al futur, tal com proposa el lema d’aquest 8è Congrés: Els reptes de les confraries en el segle XXI.

És per això que us convidem a acompanyar-nos al llarg d’aquests dies i participar activament en les jornades. Accedint al web de la nostra Setmana Santa que consta al peu d’aquest escrit, trobareu el programa d’actes del Congrés i la butlleta d’inscripció. No dubtem que la programació que hem preparat us complaurà i volem que serveixi també per mostrar la nostra ciutat i donar a conèixer la nostra Setmana Santa i el nostre art.
Per finalitzar, us agrairem que en feu ressò a totes aquelles persones interessades, especialment de la vostra confraria i d’altres que conegueu.
Confiant poder-vos saludar personalment i gaudir de la vostra presència i companyia, aprofitem per saludar-vos molt cordialment,

Jordi Peris Gomà, president de l’Agrupació de de Confraries i Germandats de la Setmana Santa a Valls

Francesc Fàbregas Bonet, President del 8è Congrés